Om Suncel

I SUNCEL brenner vi for å hjelpe andre å lykkes med solenergi. Bransjen er preget av svært mange aktører og ukjente merkenavn. Ved å etablere en norsk grossist med lager i Mandal, gir vi trygghet og forutsigbarhet for aktører som begynner i denne bransjen nå.

Gjennom å tilby gode priser på aktuelle produkter og seriøs oppfølging av våre kunder, ønsker vi å være en betydelig aktør i den spennende vekstfasen som solenergibransjen nå går inn i.

Visjon og entusiasme for faget!

Solenergi er en nøkkelfaktor for å redusere vår avhengighet av ikke-fornybare energikilder og bekjempe klimaendringer. Solenergibransjen opplever nå en spennende vekstfase, og SUNCEL er stolt av å være en toneangivende aktør. Vårt mål er å bidra til en bærekraftig fremtid ved å tilby kvalitetsprodukter, ekspertise og pålitelighet. Vi er overbevist om at solkraft vil spille en avgjørende rolle i å forme fremtidens energilandskap, og vi er her for å være din partner på reisen mot en grønnere og mer bærekraftig verden.

SUNCEL skal være helt fremst når det gjelder å finne de gode og riktige produktene og løsningene. Når du samarbeider med oss, kan du stole på at kvalitet, pris, etikk og formålstjenlighet er ivaretatt.

Rådgivning

Hos Suncel kan du forvente å få god rådgiving og støtte i hele prosessen. Vi veileder i planlegging og utforming av solenergianlegg, bistår under montering og gir support i etterkant av overlevering til sluttkunde.


Med jevne mellomrom holder vi kurs, så følg med ved å melde deg på vårt nyhetsbrev i nettbutikken


Serviceverksted for invertere / vekselrettere

Suncel har eget serviceverksted og kan bistå våre kunder med oppsett og feilsøking.

Lene Faber

Daglig leder

Lene Faber har lang erfaring med å bygge opp og vedlikeholde partnerskap og forhandlernettverk i betalingsbransjen. Hun ser nå frem til å operere sammen med dyktige medarbeidere på fornybar energi, og gjøre Suncel AS til en betydelig aktør i proffmarked for solenergi I Norge.

Wafa Mohammadi

Forretningsutvikler / Elektroingeniør

Wafa er en ferdig utdannet elektroingeniør med spesialisering innen solenergi. Han har over 3 års erfaring innen engineering, salg, markedsføring, strategi og forretningsutvikling innen solenergibransjen. Wafa har jobbet med kalkulering, prosjektering og prosjektledelse av solcelleanlegg med varierte størrelser og omfang.

Knut-Erlend Rosvold

Produktutvikler / Elektronikkingeniør

Har jobbet med solenergi siden 2012. Fram til 2019 etablerte han produksjon av solfangere i bedriften Innovaz MMC og etablerte solenergibedriften Provitaz MMC som i dag er markedsleder i Azerbaijan . I 2019 etablerte han Function Energy i Norge som i dag er fusjonert inn i SUNCEL.

Euan Nyguist

Key Account Manager

Euan er en økonom med spesial interesse i solceller som investering. Han har erfaring som grunder i egen bedrift som utvikler BIPV fasader og behersker solcellefaget godt. Euan er en lagspiller som verdsetter samarbeid og deling av kunnskap for å oppnå felles mål.

Steinar Haaland

Service Level Manager

Steinar er utdannet elkraft tekniker og har fagbrev som elektriker. Han har lang elektro-erfaring fra industri, samt næring og bolig. Steinar er problemløsningsingeniør og leder service/supportavdeling i Suncel. Han sørger også for at vi overholder alle bransjekrav og krav til HMS internt.

Video

Se en videopresentasjon av Suncel her: