Om Suncel

I SUNCEL brenner vi for å hjelpe andre å lykkes med solenergi. Bransjen er preget av svært mange aktører og ukjente merkenavn. Ved å etablere en norsk grossist med lager i Mandal, gir vi trygghet og forutsigbarhet for aktører som begynner i denne bransjen nå.

Gjennom å tilby gode priser på aktuelle produkter og seriøs oppfølging av våre kunder, ønsker vi å være en betydelig aktør i den spennende vekstfasen som solenergibransjen nå går inn i.

Entusiasme for faget!

SUNCEL skal være helt fremst når det gjelder å finne de gode og riktige produktene og løsningene. Når du samarbeider med oss, kan du stole på at kvalitet, pris, etikk og formålstjenlighet er ivaretatt.

Vi elsker å finne nye produkter og løsninger, og er stadig på jakt etter noe som er bedre eller enklere.

Suncel følger med og er i forkant av teknologiutviklingen. I forbindelse med lansering av vår nettbutikk har vi hentet frem flere spennende varer som gir deg det du trenger for å være konkurransedyktig i ditt lokalmiljø.

Rådgivning

Hos oss kan du forvente å få god rådgivning og hjelp til å løse tekniske problemer. Vi vil også utvikle kurs og opplæringspakker som kan gi deg en god start på å begynne med solenergi.

Lene Faber

Daglig leder

Lene Faber har lang erfaring med å bygge opp og vedlikeholde partnerskap og forhandlernettverk i betalingsbransjen. Hun ser nå frem til å operere sammen med dyktige medarbeidere på fornybar energi, og gjøre Suncel AS til en betydelig aktør i proffmarked for solenergi I Norge.

Wafa Mohammadi

Forretningsutvikler / Elektroingeniør

Wafa er en ferdig utdannet elektroingeniør med spesialisering innen solenergi. Han har over 3 års erfaring innen engineering, salg, markedsføring, strategi og forretningsutvikling innen solenergibransjen. Wafa har jobbet med kalkulering, prosjektering og prosjektledelse av solcelleanlegg med varierte størrelser og omfang.

Knut-Erlend Rosvold

Produktutvikler / Elektronikkingeniør

Har jobbet med solenergi siden 2012. Fram til 2019 etablerte han produksjon av solfangere i bedriften Innovaz MMC og etablerte solenergibedriften Provitaz MMC som i dag er markedsleder i Azerbaijan . I 2019 etablerte han Function Energy i Norge som i dag er fusjonert inn i SUNCEL.

Euan Nyguist

Key Account Manager

Euan er en økonom med spesial interesse i solceller som investering. Han har erfaring som grunder i egen bedrift som utvikler BIPV fasader og behersker solcellefaget godt. Euan er en lagspiller som verdsetter samarbeid og deling av kunnskap for å oppnå felles mål.

Bernt Ove Hennestad

Logistikkoperatør

Bernt Ove har en utdannelse innen markedsføring og ledelse fra BI, og er for tiden i gang med en deltidsutdanning på teknisk fagskole i Gjøvik. Han har tidligere arbeidserfaring innen logistikk, og de siste årene har han jobbet i anleggsbransjen. Han er en engasjert og imøtekommende person som ser frem til å bli en del av et fellesskap i en bransje med søkelys på fremtiden.

Video

Se en videopresentasjon av Suncel her: