Rauli er utviklet av installatører. For installatører.

Suncel er alltid på jakt etter de beste produktene for solcellebransjen og vi er stolt over å ha fått på plass en eksklusiv avtale med Rauli om å tilby deres produkter i det norske markedet.

Det finske selskapet Rauli tilbyr løsninger for skråtak som er ideelle for Norske forhold. Produktene er laget av høyfast stål og er dimensjonert for håndtering av tung snø- og vindbelastning, med garantitid på 30 år.

Men det som virkelig får Rauli-produktene til å skille seg ut er deres smarte design og innovative løsninger som sparer tid og forenkler installasjonen. Alle produktene er designet av finske solcellepanelinstallatører og produktdesignere med kompetanse på taksikkerhet.

Med Raulis festemateriell er det ikke behov for å kutte skinner og takstein. Dette sparer verdifull tid, reduserer avfall og minimerer risikoen for feil under installasjon. Med Rauli kan prosjekter leveres raskere og mer nøyaktig, noe som resulterer i fornøyde kunder og mer lønnsom virksomhet.

Suncel har hatt flere demonstrasjoner sammen med Rauli rundt om i Norge, og mottakelsen ute hos solcelleprosjektører og installatører er meget god. Vi ser frem til videre samarbeid med Rauli!


Vil du vite mer om Rauli? Ta kontakt på salg@suncel.no

Timo fra Rauli som holder monteringskurs i Oslo
Teleskopiske rails kutter ned på monterings tid

Suncel importerer paneler og relevant utstyr, og har lager i Norge. Vi gir opplæring og deler kompetanse så våre partnere kan levere kvalitetsanlegg i sine marked.

LES MER OM SUNCEL