Panda 300W, 4500 Pa en fleksibel løsning som ikke får microsprekker og som er godkjent til en snølast av 4,5 kN

Allsidig bruk: Fra lastebiler til tak


Det som virkelig skiller Apollo Panda fra andre solcellepaneler er dets allsidighet når det gjelder bruksområder. Dette gjør det ideelt for en rekke formål, inkludert:


Lastebiler: Apollo Panda kan enkelt festes til lastebiler eller andre kjøretøy for å generere strøm mens de er på farten. Alt man trenger er et par paneler, og en MPPT. Når motoren slipper å lade batterien (evt kjøleanlegg) kan man oppleve mellom 3%-8% reduksjon i diesel forbruk. Apollo sier at dette kan gi en ROI på 12-18 måneder. 


Vegger: Apollo Panda kan festes med både lim og skruer. Noe som kan spare tid på vegginstallasjoner. 


Tak: Dette panelet er ideelt for tak som ikke tåler vekten av tunge solceller + montasjesystemet + ballast. I tillegg, som fleksibelt og bøybart panel, kan den tilpasses selv de mest utfordrende takformer. 


Apollo har en guide av anbefalt lim for innfestning på ulike overflater. Tak kontakt for mer info!

Reduserer diesel forbruk!

3%-8%+ reduskjon  

Påstått 12-18 måneders ROI

Om Panelet

4Ikke standard monokrystallinsk. Apollo bruker patentert teknologi som gjøre at man får ikke mikrosprekker dersom det er bøyd for mye, eller tråkket på.  300W

  • 5,9 kg/stk
  • 47,5 VoC
  • Slitesterk

Har du en utfordrende tak? Eller har du lyst å montere på noen lastebiler? Ta kontakt!

Suncel importerer solcellepanel, vekselrettere / invertere, festemateriell og annet relevant utstyr for solenergi, og har lager i Norge. Våre kunder er elektrikere og andre aktører innen bygg og anlegg som planlegger og/eller utfører nøkkelferdige solenergiprosjekter.

Suncel har høy kompetanse på solenergi, fra mindre til enorme anlegg, både i privat- og næringsmarked. Vi gir opplæring og deler kompetanse med våre kunder.

LES MER OM SUNCEL